sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun aikaan

Joulu onnellisesti paketissa, tosin täällä mennään jouluhuumassa vielä jonkin aikaa :) Elviksellä eka joulu ja hän onkin kyllä niin kilttinä ollut että ansaitsi kaikki saamansa lahjat. Joulupukki ei vielä tänä vuonna vieraillut mutta katsotaan ensi vuonna :)
Poro on ihan pikkuisen väsähtänyt :) Minäkin sitten kokeilin tuota instagramia ja minua voi seurata siellä nimellä Hanne_maalta.

Sinne varmaan lisäilen useimmin kuvia, tämä blogi meinaa aina unohtua. Toki myös facebookin sivuille kuvia laitan myös :)


Täytyy huomenissa päivänvalolla yrittää taas ottaa kuvia meidän joulujutuista, onpahan sitten dokumentoitu taas ensi vuodelle nekin. Mukava on katsella myöhemmin että miltä onkaan näyttänyt nurkat :) Aattona onneksi satoi vähän luntakin, maisemat oli ihanan näköiset!

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoja, minä taidan ottaa karvakorvan kainaloon ja oikaista tähän sohvalle :)

 

1 kommentti:

  1. Ihanan jouluista! Maisema myös, ihanaa :) Tampereelle ei saatu lunta, mutta onneksi aurinko paistoi ja paistaa edelleen, vaikka täällä arki koitti. Täytyykin käydä kurkkaamassa Instassa ;) Leppoisia välipäiviä ja rapsutuksia karvaisille!

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3