tiistai 29. joulukuuta 2015

Vielä kerran... joulua

Jotenkin kyllä tuntuu että tuo joulu vähän niinkuin luiskahti huomaamatta sittenkin, kohta jo uusivuosi käsillä. Olen miettinyt että johtuuko tämä tuntemus siitä kun olen kotona ollut niin ei tullut sitä "ihanaa joulu ja LOMA!" -tunnetta. Tai sitten meillon nykyään arkikin juhlaa ;)

No oli miten oli, täällä ollaan vielä joulutunnelmissa. Nautitaan nyt ihan koko rahan edestä :) Vähän on mielessä jo käväissyt kevään sisustukset. Joka vuosi vähän erilaiset nämä mietteet, pari vuotta sitten piti jo suunnilleen tapaninpäivänä karsia tontut pois. Nyt saapi tontut vielä olla.


Pakkaset tuli sitten näillekin leveyksille, aamulla oli pikkuisen viileä tunnelma. Vaikkei sitä nyt niin paljon olekaan, jottain -15 astetta. Mut noiden vesikelien jälkeen tuntuu äkkiseltään niiiiiin kylymältä. Plus minua nyt kylymää aina.

Täällä valmistaudutaan isoihin juhlallisuuksiin kun Onni täyttää piakkoin 12 vuotta! Kylläpä aika rientää! Muistan kuin eilisen kun Onni meille tuli, tuntuu kuin se ois ollut meillä aina. 
Mainostan vielä tuota miun instagramia kun mie sinne laittelen kuvia myös. Löytyypi nimellä hanne_maalta. Mutta nyt taidan lähteä saunaan lämmittelemään pakkasen kylymettämiä varpaita. Ei ne muuten lämpene :) Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Kaunista...ja kiva että oot instagrammissa.Toivottelen sinne hyvää uutta vuotta:)

    VastaaPoista
  2. Erikasmäen Torppari30. joulukuuta 2015 klo 10.26

    Aivan ihanan kaunista ja tunnelmallista! En yhtään ihmettele, miksi vielä saavat koristeet ilahduttaa teitä jonkin aikaa.

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3