tiistai 7. huhtikuuta 2015

Lomalomaloma!

Heissan! Täällä on nautittu lomalla olosta ihan urakalla. Viime viikko jo lomailtu ja tämä viikko vielä jäljellä, on muuten tehnyt hyvää! Loman ohjelma on ollut ihan vaan oleilu, mutta on me jottain pientä saatu aikaiseksi. Alakertaan on muutettu tuota makkaria yläkerrasta, pikkuisen on vielä kesken kun sänky puuttuu. On mulla yksi kuvakin jo yhestä valmiista nurkasta:

Kirjastohuone siis sai lähdöt. Tosin ei se kummonen kirjastohuone ehtinyt olemaan, aika vähän oli kirjoja... :) Alakertaan muuton myötä piti makkariin ostaa uusi sänky, meidän entinen 120 senttinen ei tuolta alas tule kuin palasina. Nyt saahaan siis ihan oikee parisänky, osaako sitä niin erillään nukkuakaan :) Pääsiäinen tuli ja meni, Onnikin oli vähän pääsiäistunnelmissa:
Kirjastohuoneessa ollut sohva ei taasen sitten mahtunut yläkertaan joten se sai vaihtelun vuoksi jäädä olkkariin, ikealainen kun menee palasiks niin sen sai väliaikaisesti yläkertaan. En millään raaskis tätä ruskeaa sohvaa myydä mutta kun kyllästys iskee ja haluan valkeen takas olkkariin niin sit se on laitettava menemään. Muualle se ei mahdu.
Olkkarin rymisteeraukset vielä vähän kesken... kuten kuvasta näkyy. Tässä vielä vähän ruokasalin pääsiäistä

Ihanaa kun lumet on alkaneet sulaa ja aurinkokin on välillä näyttäytynyt, kevään ekat makkarat paistettiin ulkona. Pikku-Pha´n partakin pääsi kuvaan:)
Pikku-Pha meneekin huomenna lekurille hampaitten puhistukseen, oiskohan huomenna sitten luvassa oikein kunnon pepsodenthymy?! Välttämättä ei...