tiistai 15. syyskuuta 2015

Niitä näitä

Täällä on palattu jo arkeen ;) Kesäkin tais tulla tässä loppukesästä. Ja mennä. Tosin täällä onneksi paistaa nytkin aurinko mutta ei siellä enää mikään helle ole. Ja hyvä niin. Syksyiset aurinkoiset päivät on ehkä niitä parhaita.

Sisustusintokin on palannut takaisin. Onneksi. Mukava on tuikkukippoja ollut laitella pitkin taloa. Jouluunkin taitaa olla enää noin sata päivää. Niin se vaan aika rientää :)

Elvis nukkuu juuri päikkäreitään, minä taidan ruveta kirjaa lukemaan. Ikuisuusprojekti se on tuokin kirjan lukeminen... piti jo eilen käydä lisäaikaa ottamassa kun en kuukauteen oo saanut luetuksi. Noo pikkuhiljaa.
Hunkseillakin on ollut sytinää :) Sain jopa viikonloppuna herrat trimmattua, täällä on nyt vaan siistejä miehiä meidän taloudessa :) Valitettavasti hunkseista ei nyt tässä koneella ole kuvamateriaalia. Mutta nyt sen kirjan pariin! Palaillaan :)

tiistai 8. syyskuuta 2015

Pelkkää juhlaa


Täällä on elämä ollut yhtä juhlaa viime viikonlopun :) Elvis sai oman nimen ja siinä samalla vaihtui minunkin sukunimi ;) Tai no... minun sukunimen vaihdos tapahtui pari päivää ennen Elviksen juhlia.
 
 

Vauhtia on piisannut ja tuntuu että aivot käy vielä ylikierroksilla :) Mutta näillä eväillä sitä taas jaksaa