sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. adventti

Nopeasti on tämä syksy mennyt, kohta jo joulukuu! Se on tuo meidän Elvis kun pitää liikkeessä niin aika suorastaan rientää :) Joulua on täällä laitettu oikein hartaudella, pikkuisen meinas siivoukset venähtää... Mutta nyt alkaa jo näyttämään siltä että tavarat on omilla paikoillaan. 

Kuvat on mitä on, puhelimella otettuja. Tällä viikolla löysin kirppikselta tällaisen vanhan radion, kaikenlisäks on vielä toimiva! Tosin toimivaa olen etsinytkin. Kylläpä kuulostaa joululaulut ihanalta tästä masiinasta.

Aika pimeän ja ankean näköistä on ulkona. Viime viikolla oli lunta ihan reilusti ja tykkään kyllä enemmän lumesta kun näistä vesikeleistä. Viikko sitten meillä näytti tältä:

Ihanan lumista! Ja jouluista :) Kuka huomaa kuvassa tonttusen...? 
      ***
Pohdiskelin, että tekisikö tänä vuonna joulukalenterin tänne blogiin. Jos saisi aikaiseksi joka päivä vaikka jonkun kuvan täältä meiltä laitettua. Juttua ei välttämättä joka päivä irtoa mutta kyllä täältä jouluisia kuvia saa otettua tarpeeksi :D Katsotaan...

lauantai 14. marraskuuta 2015

Joulu lähestyy...

Tauko on taas täällä jäänyt ihan luvattoman pitkäksi, mutta ajattelin nyt kun joulukin lähestyy niin täällä ruveta ahkerammin päivittelemään. Ihan uusia kuvia ei tässä koneella ole, joten nämä jotka nyt tänne laitan on jo pari kuukautta vanhoja.

Mutta mutta pikkuhiljaa tosiaan tarkoitus on tänne kotiin ruveta joulua laittamaan, huone kerrallaan ajattelin käydä läpi ja vähän muutella nurkkia muutenkin. Makkari oli jo tässä työn alla ja siellä onkin tähti jo ikkunassa. Täytyy päivän valolla kuvia ottaa.

Tosin ulkona on nykyään niiiiin pimeää ettei taida sen kummempia kuvia tulla, tänne meille tosin lupailtiin lunta mikä olisi ihan kiva juttu! Tässä parina päivänä olikin lunta maassa ja tuntui sisälläkin jo valoisammalta. Sitä iloa ei kauaa kestänyt...

Meidän Elvis on jo kasvanut ihan huimasti, uusin taito onkin jo mahalleen pyörähtely. Sitä taitoa sitten harjoitellaankin koko ajan :) Tässä kuva kaveruksista:

Elvis onkin nyt vielä pienillä päikkäreillä joten taidetaan lähteä saunaan :) Palaillaan!