sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sunnuntain jorinoita

Niin se taas pariviikkoinen vierähti, mihin tämä aika katoaa!?! Joulusta alkaa olla jo kuukausi! Täällä on pidetty pakkasia lähinnä sisätiloissa, en tykkää yhtään näistä paukkupakkasista, meillä täällä ollut -30 useana päivänä. On pitänyt rymisteerata urakalla että on pysynä sisällä ees lämpimänä :)

Vaaleeta vaaleeta piti ympärille saada joulun jälkeen, lisäksi yritin vähän karsia tavaraa sitä silmällä pitäen että tuo meidän Elvis rupeaa kohta liikkumaan ja kaikki mahtaa kiinnostaa. Mutta silti tuntuu että vielä on vaaranpaikkoja liikaa. No siinähän sitä sitten sitä mukaa ruuvataan kaappeja seinään kiinni...

Tännään jo otettiin pieniä liikkeitä eteenpäin ryömimällä, sivusuunnassa pyörimällä on kyllä jo liikuttu jonkin aikaa :) Kovasti naurattaa jo kaikki koirien touhut ja meikäläisten naamatkin on ihan hassuja hänen mielestään. Ihan huipun kuulosta se sellanen röhönauru :)
Koiratkaan ei tällä säällä juuri ulkona viihy, Onni luikkii alta aikayksikön ovelle jonottamaan sisäänpääsyä. En todellakaan tykkää mistään vesikeleistä mutta sellaset -10 ois ihan sopivasti. Illanjatkoja!

4 kommenttia:

 1. Teillä on niin nättiä taas siellä!
  Jos jaksat / haluat niin sulle on haaste mun blogissa :)
  http://miimiinkoti.blogspot.fi/2016/01/blogini-tarina.html

  VastaaPoista
 2. Kaunista valkoista tunnelmaa siellä:)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis koti ja ihana blogi. Olen täällä eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois ihana jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3