perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet :)

Vuosi vaihtui, rauhallisissa merkeissä. Kotona oltiin, saunottiin ja syötiin nakkeja :) Vielä tänä vuonna ei ilotulituksia järjestetty meidän taloudessa, saas nähdä joko sitten ensi vuonna kokeillaan sitäkin. Perheen pienimmälle tuli tänään mittariin täydet puoli vuotta
Melkoinen muutosten vuosi oli viime vuosi. Kertaheitolla tuli vähän uutta potkua tähän elämään ♥ Niin ja mentiinhän sitä naimisiinkin, melkein 15 vuotta onkin samaa polkua taivallettu.
Kotona keräilin jo enimpiä joulujuttuja pois, melko jouluiselta vielä näyttää mutta punaiset tyynyt ja peitot vein jo aittaan odottamaan ensi joulua.
Kuuset saa vielä olla loppiaiseen asti. Ja kyntteliköt. Voi olla että kyntteliköt ja ikkunatähdet saa vielä vähän pidempäänkin olla. Katsotaan tuntuuko ne parin viikon päästä jo liian jouluisilta.
Ensi viikolle luvattu ihan kivoja pakkasia... Voipi olla että mökki lämpiää päivittäin. Saapi puuta kantaa sisälle taas urakalla. Vielä kun tulis lunta jokunen sentti niin rupeais jo talvelta tuntumaan. Meillä vielä täällä ainakin maa melkein paljaana...
Nyt täytyy ruveta saunaan taas kampeamaan. Meillä nykyään saunotaan yömyöhällä, saadaan siten kahestaan käydä saunassa. Se on sitä laatuaikaa. Illanjatkoja!


7 kommenttia:

 1. Teillä on ollut ihana vuosi...pikkuinen sen kruunasi..:)

  VastaaPoista
 2. Suloinen on puolivuotias;) Yhtä onnekasta uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloinen pikkuinen! <3 Hyvää alkanutta vuotta teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 4. Niin söpönen pienokainen. Meidän Jouluilona oli myös muutaman kuukauden lapsenlapsenlapsi.

  VastaaPoista
 5. Pikkuiset on aina niin suloisia. Meilläkin niitä kaksi lasten lasta. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen puoli vuotias siellä istua nakottaa.Antoisa vuosi teillä kaiken kaikkiaan.
  Hyvää uutta vuotta!
  Niin ihana tuo edellisen postauksen karvatassu karvalakkeineen:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3