torstai 31. maaliskuuta 2016

Heipat maaliskuulle

Maaliskuun viimeistä viedään. Tosi aurinkoisia kelejä on ollut mutta tänään sataa täällä vettä. Toisaalta se on ihan jees, jospa se vähän tuota lumen sulamista auttaisi. Ja varsinkin kun huomiselle taisi taas luvata paistetta :)Elvis meni päikkäreille ja Veeti makaa yläkerrassa joten vietetään Onnin kanssa tässä laatuaikaa kahestaan. Onni on reporankana, ne on tämmöset pimeet päivät kun pistää väsyttämään...

Kevätsisustusta tässä olen miettinyt, se on aina se perinteinen että sohva muuttaa paikkaansa paikkaan josta näkee olkkarin ovesta suoraan ulos ja matot vähenee. Ilman mattoja en ossaa olla vaikka kaanis lautalattia meillä onkin. Jotenkin se on niin keskeneräisen näköistä vaikka oishan se helppoo!
Ikkunat pitäis pestä ja kaappeja siivota, tavaroita kirpparille myyntiin keräillä. Kunhan tuo yläkerran huoneen sais valmiiks niin vois aloittaa tuolta ylläältä sitä mylläämistä.

Jos vanhat merkit paikkaansa pitävät niin Elvis nukkuu vielä tunnin. Sit me lähetäänkin asioille huristelemaan. Sitä ennen taijan vähäks aikaa oikaista tähän sohvalle:) Palaillaan!

1 kommentti:

  1. Minusta sinun kotiisi käy valkoinen väri tosi hyvin!!Näyttää söpöiseltä.
    Ikkunat huutaa pesua meilläkin.Kun vaan pääsis alkuun.
    Mukavaa viikkoa sinne:)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3