sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen aikaan

Heissan! Pääsiäishulinat on vielä ihan kesken mutta laitan tähän väliin kuvia meidän pääsiäisestä :) Lupaili jossain vaiheessa aika huonoja säitä täksi viikonlopuksi mutta ihan jees ilmat on ollut, tänäänkin paistanut aurinko koko päivän!

Torstaina käytiin ystävän kanssa kirppiskierroksella ja nykyään on aika kukkarolle helliä nää reissut kun ei enää auto ole täynnä tavaraa :D ja ihan hyvä niin! Pikemminkin täytyy tässä kevään mittaan laittaa myyntiin joutavia tavaroitaan, alkaa nurkat olla jo ihan täys!

Nykyään lähinnä kirppisreissuilta tulee ostettua Elvikselle vaatetta, nytkin ostin pikkuruiset farkut, on nimittäin muodinmukaiset :D Mutta mukava on silti kierrellä ja kyllähän sitä aina välillä tänne kotiinkin jotain pientä hankkii. Kiva ois joku vanha hieno nojatuoli löytää ;)

Tänään on tyhjennetty tuota yläkerran keskeneräistä huonetta, aitta on nyt niin täynnä tavaraa että just ja just oven saa auki. Siinäpä sitä onkin pohtiminen että mitä sitä laittaa kiertoon. Kunhan nyt ensin selviää että mitä huonekaluja tuonne yläkerran huoneeseen tulee.

Tänä keväänä on tuo sisustus vieläkin aika väritöntä, outoa, yleensä on tullut jo tammikuussa pastellihuuma. Nyt ei vieläkään. Oon aina vanhasta muistista ujuttanut tänne jotain vaaleenpunaista mutta kohta on pitänyt viedä pois :D 

Meillä luetaan nykyään samoja sisustuslehtiä Elviksen kanssa :D Tosin hän on paljon tarkempi lukija kun meinaa sivut mennä ihan kokonaan hiirenkorville :D

Ja loppuun kuva pikku-Onnista. On jotenkin ihan täydellinen kuva Onnista, silimät suurina kattoo että mittee mie höpötän. Taisin mainita kuvaa ottaessa erään taikasanan. Herkku. 

Herkullista pääsiäisen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pääsiäisen jatkoa sinne myös:)
  Ihanat kaverit siellä viipeltää!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa 2. pääsiäispäivää :)

  VastaaPoista
 3. Erikasmäen Torppari28. maaliskuuta 2016 klo 10.19

  Ihanaa Pääsiäistä teille kaikille! Tuo "Hanhiemon Iloinen lipas" tuo lapsuuden mieleen. Sitä luettiin myös tyttären kanssa kun hän oli pieni =)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3