sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Vauhti päällä

En edes aloita päivittelemään ajan kulua, vaikka mieli tekisi. Otsikko viittaa lähinnä tähän meidän perheen pienimpään jolla alkaa olla jo vauhti päällä :) Ryömimistekniikka on jo harjaantunut melko hyväksi ja eteenpäin pääsee, tosin ihan näinä päivinä mennään varmasti jo kontaten. Tänään ihan pieni askel eteenpäin jo otettiinkin konttaamalla.

Onneksi välillä sentään vähän rauhoitutaankin, mikäs sen mukavampaa kuin huilailla kaverin kupeessa kiinni

Naistenpäiväkin meni, facebookissa ja instagramissa jo varoittelinkin kaikkia maailman naisia että tämä meidän hurmuriherra aikoi soittaa kaikki läpi toivotellakseen naistenpäivää. Ei tainnut aika riittää... 

Pääsiäisjuttuja tänään laittelin jo esille, tosin kuvia en vielä ottanut mutta täytyy joku päivä ottaa. Ihanaa kun kevät koittaa, parina päivänä on jopa aurinkokin paistanut!

Lunta on kyllä ihan älyttömästi! Että ei haittais auringonpaiste yhtään. Katolta tippuneet lumet on saaneet aikaiseksi ihan kivat penkat tuohon talon kupeeseen, hyvä kun ulos näkee. Koirienkin pitää kiivetä vuorelle kun terassilta ulos menevät :)

Äitiyslomakin lähenee loppuaan, vuosi on kyllä mennyt hurjan nopeaan. Elviskin jo pian 9 kk! Vuosi sitten oli vielä vähän eri tunnelmat kun juoksin oksentamassa aamuin illoin :) Nyt onkin sitten ruoka maistunut senkin edestä ;) Kyllä on kunnon lenkkeily taas aloitettava, meinaa vähän talvella unohtua...
Kyllä se on paiskauduttava kohta unten maille, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuva jossa kylki kyljessä makoillaan♥

    VastaaPoista
  2. Hurja on Elviksellä vauhti jo.Ei siinä kohta hunksikaan perässä pysy;)Siinä jo kuvassa osoittaa portaikkoon päin,jotta tuonne seuraavaksi.
    Mukavaa viikkoa sinne teille:)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3