tiistai 10. toukokuuta 2016

Kesän merkkejä

Onpas ollut ihanan kesäiset ilmat! Joo vois olla tämmöistä olla vaikka tuonne elokuun loppuun asti, jos nyt kerran pari yöaikaan välillä vettä satais.

Miun ensimmäinen äitienpäiväkin tuli koettuun, oli tosi ihana päivä kyllä. Säätä myöten mieleenpainuva päivä. Vielä ei Elvis sentään aamupalaa sänkyyn tuonut mutta aamupala oli kyllä valmiiksi tehty

Mummot käytiin onnittelemassa tietenkin, Elvis jaksoi tosi hyvin pirtsakkaana koko päivän. Tosin välillä piti vähän tankata unta että jaksaa :)
Miulla ennää reilu viikko lomaa, onneks tässä tuli nää kesäsäät niin sai jo vähän etukäteiskesälomaa viettää. Koirat on tykänneet olla ulkona, Veeti onkin viettänyt ihan urakalla pihaelämää, sitä kun ei ees haittaa jos me ei olla pihalla. 
Eilen sain kyllä aivan ihanan rautasängyn, tää oli se yks asia mikä multa vielä puuttui :D Nyt on hieno sänky! Onni tykkää unet ottaa "uudella" sängyllä.

Täytyy tästä lähteä ripustelemaan keittiöön kesäverhoja, entiset sai kyytiä kun lautanen lipes kädestä ja ruuat lens verhoille. No, tulipahan pestyä ikkuna ja verhot :D

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis koti sulla ja kauniit kuvat.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää torstai päivää sulle.

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3