sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sunnuntain jorinoita

Niin se taas pariviikkoinen vierähti, mihin tämä aika katoaa!?! Joulusta alkaa olla jo kuukausi! Täällä on pidetty pakkasia lähinnä sisätiloissa, en tykkää yhtään näistä paukkupakkasista, meillä täällä ollut -30 useana päivänä. On pitänyt rymisteerata urakalla että on pysynä sisällä ees lämpimänä :)

Vaaleeta vaaleeta piti ympärille saada joulun jälkeen, lisäksi yritin vähän karsia tavaraa sitä silmällä pitäen että tuo meidän Elvis rupeaa kohta liikkumaan ja kaikki mahtaa kiinnostaa. Mutta silti tuntuu että vielä on vaaranpaikkoja liikaa. No siinähän sitä sitten sitä mukaa ruuvataan kaappeja seinään kiinni...

Tännään jo otettiin pieniä liikkeitä eteenpäin ryömimällä, sivusuunnassa pyörimällä on kyllä jo liikuttu jonkin aikaa :) Kovasti naurattaa jo kaikki koirien touhut ja meikäläisten naamatkin on ihan hassuja hänen mielestään. Ihan huipun kuulosta se sellanen röhönauru :)
Koiratkaan ei tällä säällä juuri ulkona viihy, Onni luikkii alta aikayksikön ovelle jonottamaan sisäänpääsyä. En todellakaan tykkää mistään vesikeleistä mutta sellaset -10 ois ihan sopivasti. Illanjatkoja!

maanantai 4. tammikuuta 2016

Päivänsankari

Meidän Onni-rakas täyttää tänään 12 vuotta! Voi miten rakas voikaan pieni karvakuono olla, tassunjäljet on syvällä meidän kaikkien sydämissä. Monet itkut on itketty ja naurut naurettu Onnin kanssa. Onnille on synttärilahjaksi luvassa hurjasti hellyyttä, herkkuja ja hierontalahjakortti.

Toivottavasti meillä on Onnin kanssa vielä monia yhteisiä vuosia edessä. Onni on oma Onni

perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet :)

Vuosi vaihtui, rauhallisissa merkeissä. Kotona oltiin, saunottiin ja syötiin nakkeja :) Vielä tänä vuonna ei ilotulituksia järjestetty meidän taloudessa, saas nähdä joko sitten ensi vuonna kokeillaan sitäkin. Perheen pienimmälle tuli tänään mittariin täydet puoli vuotta
Melkoinen muutosten vuosi oli viime vuosi. Kertaheitolla tuli vähän uutta potkua tähän elämään ♥ Niin ja mentiinhän sitä naimisiinkin, melkein 15 vuotta onkin samaa polkua taivallettu.
Kotona keräilin jo enimpiä joulujuttuja pois, melko jouluiselta vielä näyttää mutta punaiset tyynyt ja peitot vein jo aittaan odottamaan ensi joulua.
Kuuset saa vielä olla loppiaiseen asti. Ja kyntteliköt. Voi olla että kyntteliköt ja ikkunatähdet saa vielä vähän pidempäänkin olla. Katsotaan tuntuuko ne parin viikon päästä jo liian jouluisilta.
Ensi viikolle luvattu ihan kivoja pakkasia... Voipi olla että mökki lämpiää päivittäin. Saapi puuta kantaa sisälle taas urakalla. Vielä kun tulis lunta jokunen sentti niin rupeais jo talvelta tuntumaan. Meillä vielä täällä ainakin maa melkein paljaana...
Nyt täytyy ruveta saunaan taas kampeamaan. Meillä nykyään saunotaan yömyöhällä, saadaan siten kahestaan käydä saunassa. Se on sitä laatuaikaa. Illanjatkoja!