lauantai 27. helmikuuta 2016

Kevättä odotellessa

Hupsista, kuinka tämä aika rientää! Vastahan oli joulu... Kohta jo onneksi kevätaurinko lämmittää. Laitan tähän kuvia ulkoa, nämä tosin on otettu kuukausi sitten. Nyt on ihan pikkuisen enemmän lunta... hyvä että ikkunasta näkee pihalle :)

Vaikka kevättä tässä kovasti odotellaan niin ensi joulukin on jo käynyt mielessä. Meidän kodista on nimittäin kuvia Ilona Pietiläisen uudessa tulevassa joulukirjassa! Pikkuisen olen innoissani, tulee joulunodotuksesta entistä jännenpää :)

Minä olen vielä äitiyslomalla pari kuukautta, kyllä on vuosi mennyt kuin siivillä! Elvis ryömii jo melkoista vauhtia ja otsakiehkura senkuin kasvaa :) Koirien vesikupit on vaarassa :)

Onni ja Veetsukin voi hyvin, Veetille tulee toukokuussa ikää 10 vuotta! Ei kyllä vielä ikä paina. Onneksi. Onnista ehkä jo vähän huomaa ikääntymisen, vähän pidemmät päiväunet on jo otettava. Mutta vielä löytyy vanhuksesta virtaa, eihän Onni nyt vielä niiiiin vanha olekaan.

Meillä täällä pitäisi pientä rempan tynkää tässä kevään aikana tehdä. Yläkerran keskeneräisestä huoneesta olisi tarkoitus taikoa vähemmän keskeneräinen. Sinne väsätään Elvikselle huonetta, vaikkei se sitä hetkeen taida tarvita mutta tehdäänpä jonkin sortin leikkihuone.

Nyt lauantai-illan viettoon! Muistakaahan että ollaan myös Instagramissa nimellä hanne_maalta ja facebookissa nimellä Punainen talo maalla.

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää!

Hyvät ystävät ovat kuin supersankareita...
- he eivät lyhennä matkaa,
mutta tekevät sen turvallisemmaksi kulkea.

Hyvää ystävänpäivää!